Volontiraj na Finskom otočju

Organizacija SKUNK iz mjesta Kumlinge (Finska) s oduševljenjem poziva volontere/ke da se pridruže njihovom timu. Cilj ovog projekta je povezati malde iz Alandersa s ljudima iz  različitih kultura te im omogućiti da dijele svoja iskustva.  Traže se fleksibilne osobe koje imaju iskustva rada s mladima, vole prirodu, životinje, putovanja. Volonteri/ke mogu realizirati i vlastite ideje.

Projekt počinje u svibnju 2018. i traje do godinu dana.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Prijave su otvorene, zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i osobnu prezentaciju na  , a najkasinje do 4.2.2018.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .