Mudrost ženskog tijela

Geštalt radionica o emocionalnim procesima tijekom menstrualnog ciklusa
21.4., petak

18:30 h/Udruga Pariter

Većina žena i djevojaka učila je o menstruacijskom ciklusu kroz obrazovni sustav i obiteljski odgoj na sterilan, klinički način. Podastrle bi im se biološke činjenice o menstrualnom ciklusu bez učenja povezivanja s vlastitim tijelom, emocionalnim doživljajima i vlastitom seksualnosti. 

Na ovoj radionici pokušavamo stvoriti prostor za holistički pristup temi menstrualnog ciklusa i ženske seksualnosti kroz povezivanje s vlastitim tijelom i emocionalnim procesima. 

Nećemo pričati o teoriji i općim znanjima nego ćemo kroz iskustvene vježbe dolaziti u kontakt s vlastitim tijelom, emocijama i seksualnosti u podržavajućem, toplom ženskom krugu, u onoj mjeri u kojoj se trenutno osjećamo ugodno. 

Cilj radionice je napraviti nježan korak ka dubljem povezivanju s vlastitom unutarnjom mudrosti našeg tijela i podržati se međusobno u tom iskoraku. 

Prijave na radionicu se šalju do 19.4. na (Ime i prezime, godine, jeste li imali prethodno iskustvo psihoterapijskog rada)

Broj prijava je ograničen!


Mia Rukavina, magistrirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Radila je kao psiholog u privatnim i javnim ustanovama u Rijeci i Zagrebu, te završila edukaciju za geštalt psihoterapeutkinju pri Institutu fur integrative Gestalt therapie u Zagrebu. Vlasnica je obrta Flow te unazad 2 godine privatno radi individualno i grupno savjetovanje prema principima geštalt psihoterapije. Temom ženskog identiteta bavila se više godina, isprva sudjelujući i asistirajući, a zatim samostalno kreirajući i vodeći cjelogodišnji ciklus grupnih radionica za osvještavanje raznih aspekata ženske psihologije „Na putu žene“.