Kasja @Impulse

party
22.4., subota

22 h/ Manual

Jubilarno deseto izdanje Impulse Festivala udružilo se s 1. Festivalom menstruacije kako bi vam pružili plesno iskustvo pod DJ palicom Kasje.
Već tijekom studija Kasja se počela probijati radeći na produkciji događanja, što ju je dovelo do organiziranja i kuriranja niza evenata pod nazivom Venera u Vodoliji, s fokusom na queerness u plesnoj glazbi. Kasja se vrlo brzo uklopila u regionalnu glazbenu scenu, DJ-irajući u klubovima kao što su Manual, Život i Kotač, kao i na festivalskim launch party događajima za Outlook, Velvet Festival i Furiozu. Unatoč ljubavi prema Rijeci i šire, odlučila je preseliti u Berlin kako bi unaprijedila karijeru. Trenutno radi u agenciji za glazbene komunikacije, gdje nastavlja istraživati svoju strast prema glazbi i glazbenim događajima, pružajući podršku novim umjetnicima i izdavačkim kućama. Rad na promicanju queer kulture i nepretenciozne glazbene konzumacije učinili su ju voljenom figurom među prijateljima.
Setovi su joj neobični i mračni, prošarani različitim intenzitetima i razigranim tempom kojima slojevito gradi raspoloženja.


NAPOMENA:
Manual je “members only” klub. Članovi/ce koji su platili članarinu mogu kupiti kartu po cijeni od 4 eura na Manual portalu za članove: https://manual.hr/ticket/buy/73
Cijena karte na ulazu u klub za sve ostale je 6 eura.