Zaštita okoliša i rad s djecom u Italiji

Organizacija Ostello dei Balocchi iz mjesta Ligonchio (Reggio Emilia, Italy) traži volontere/ke koji/e žele duže vrijeme provesti u ruralnom okruženju te vole prirodu, životinje, aktivnosti na otvorenom i raditi s djecom. Sudjelovat će u sljedećim aktivnostima: Radionice za djecu (umjetničke, kreativno recikliranje, zaštita okoliša) asistiranje u ekskurzijama s magarcima, ljetnim kampovima, pomaganje osoblju (primanje gostiju, održavanje prostora,…), briga o magarcima, promocija Erasmus plus programa, podrška u razmjenama maldih,…

Projekt počinje u svibnju 2017.  i traje 6 mjeseci.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo, fotografiju i ispunjen upitnik  na , a najkasnije do 25.1.2017.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .