Volontiraj u Waldorfskom vrtiću!

Waldorfski vrtić u Latviji iz grada Sigulda poziva volontere/ke (od 23 do 30god.) da se pridruže projektu “EVS 4 sustainable life”. Poželjno je da imaju iskustva u radu s djecom, no nije uvijet. Sudjelovat će u različitim kreativnim aktivnostima s djecom.

Projekt počinje što prije, kada se nađe kandidat/kinja i traje 12 mjeseci.

Više informacija o projektu nalazi se na linku.

Prijave su produžene, zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju motivacijsko pismo i CV (oboje na engleskom) na . Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .