Volontiraj u španjolskom teataru

Asociación Juvenil ON&OFF iz Logroña traži volontere/ke za poslove koji primjerice uključuju pripremanje i vođenje radionica za djecu u engleskom teatru, pomoć u pripremanju kazališnog festivala, javnih performansa, putovanja u druge gradove te  aktivnosti vezane za EVS i Erasmus + program.

Projekt počinje 1.8.2016. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV,  motivacijsko pismo i kontakt organizacije pošiljatelja (Pariter) na , a najkasnije do 15.1.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.