Volontiraj u španjolskom gradu Terrassa

La Víbria Intercultural iz grada Terrassa (Španjolska) poziva volontere/ke da im se pridruže u EVS projektu kako bi zajedno promovirali volonterstvo i pomagali učenicima pri učenju engleskog jezika.

Zadatci uključuju: podučavanje engleskog jezika u školama uz prisustvo učitelja, promoviranje Erasmus+ aktivnosti i prilika, organizacija ostalih aktivnosti Vibre (javni događaji i ostalo).

Projekt počinje u listopadu 2017. i traje do srpnja 2018.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo (oboje na engleskom jeziku) na . Kod slanja prijave potrebno je adresu udruge PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .