Volontiraj u Španjolskoj

Asociacion Juvenil Intercambia iz Málage (Španjolska) traži volontere/ke koji/e žele raditi s mladima i dijeliti svoju kulturnu perspektivu kroz različite aktivnosti. Neki od zadataka su: Promidžba interkulturalnog učenja na info-desku, informiranje o mogućnostima unutar EU programa mobilnosti, kampanje i promocija volonterstva, informiranje mladih,  održavanje weba, Eurodesk info,..

Projekt počinje u lipnju 2017.  i traje 9 mjeseci.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju ispunjenu prijavnicu sa životopisom, motivacijskim pismom i podatcima o sending organizaciji (Udruga PaRiter),  a najkasnije do 15.11.2016. 


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.