Volontiraj u Danskoj!

Organizacija Højskolen Snoghoj iz mjesta Fredericia (Danska) traži volontere/ke koji se mogu uključiti u sljedeće poslove: dokumentiranje studentskih aktivnosti i svakodnevnog života u školi, snimanje performansa i umjetničkih projekata, montaža, grafički dizajn, rad na web stranici is a društvenim medijima (Facebook, Instagram). Osim toga, volonter/ka može organizirati aktivnosti koje osmisli.

Projekt počinje u kolovozu 2018. i traje godinu dana.

Više informacija nalazi se na linku.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 30.10.2017. Kod slanja prijave potrebno je staviti adresu udruge PaRiter u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .