Volontiraj na Malteškim otocima!

BirdLife Malta traži volontere/ke koji se žele pridružiti njihovom timu i uključiti se u zaštitu ptica i njihovog staništa. Volonteri/ke bi trebali/e imati interes za konzervaciju i zaštitu okoliša, educiranje ljudi o pticama i prirodnom svijetu, rad na terenu, rad na otvorenom  te motivaciju za učenje o vrstama ptica.

Otvoreno je više volonterskih pozicija, a opis svake možete naći ovdje.

Projekt počinje u veljači 2018.  i traje godinu dana.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju ispunjenu prijavnicu i CV na , a najkasnije do 26.11.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .