Volontiraj na filmskom festivalu u Leipzigu

DOK Leipzig je najveći filmski festival kreativnih dokumentarnih i animiranih filmova u Njemačkoj i drugi najveći u Europi. Traže se volonteri/ke koje zanimaju filmski festivali, kreativni dokumentarni i animirani filmovi i tehnički proces. Potrebno je imati dobro znanje engleskog i osnovno znanje njemačkog jezika.

Projekt počinje u ožujku 2018. i traje 10 mjeseci.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju prijavnicu na , a najkasnije do 31.05.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .