Volontiraj na brodu Batavia u Nizozemskoj

Voliš brodove? Želiš živjeti u Nizozemskoj godinu dana? Voliš izrađivati digitalne (2D i 3D) crteže ?

Ako si na sva tri pitanja odgovorio/la pozitivno onda je ovaj EVS projekt kao stvoren za tebe. Jedan od sigurno najneobičnijih EVS projekta traži volontera/ku za dugoročno volontiranje u nizozemskom gradu Lelystad. Batavia Yard je brodogradilište koje se bavi rekonstrkcijom brodova iz zlatnog doba nizozemske pomorske povijesti.

Projekt počinje u kolovozu, rujnu i prosincu, a traje godinu dana.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 1.4.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.

Više informacija o projektu:


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .