Više poljskih organizacija traži EVS volontere

Više organizacija iz Poljske traži EVS volontere odnosno volonterke za dugoročno volontiranje u vrtićima, školama i omladinskim klubovima u Krakovu. EVS projekti počinju 1. listopada 2015. i traju do 30. lipnja 2016.

Dodatne informacija o projektima možete pronaći na: http://strim.org.pl/pl/aktualno%C5%9Bci/evs-recruitment-has-just-started-apply-now-1609

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV, motivacijsko pismo i ispunjen upitnik (dostupan na: Poland-EVS.doc) na , a najkasnije do 6.4.2015. do 12:00. 

 


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte ili na broj 095/393-5611.