Upoznaj Madrid kroz EVS

Servicio Civil Internacional Madrid iz Španjolske traži volontere/ke koji bi radili na lokalnim i međunarodnim projektima. Poslovi će između ostalog uključivati informiranje mladih ljudi zainteresiranih za volontiranje; organizaciju i sudjelovanje na radionicama o ljudskim pravima, alternativnoj ekonomiji i društvenom isključivanju; pripremu informativnog materijala te suradnju sa drugim neprofitnim organizacijama na državnoj i regionalnoj razini.

Projekt počinje u veljači sljedeće godine, a trajat će devet mjeseci. Poželjna je B1 razina engleskog jezika i B2 razina španjolskog jezika.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na .

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.