Udruga iz Španjolske traži volontere/ke

Udruga Mille Cunti iz Ciudad Reala organizira aktivnosti za mlade (animacija, predavanja, rekreacija, edukacija) i različita kulturna događanja, npr. razmjena knjiga i fotografske izložbe. Volonteri/ke će pomagati u organizaciji aktivnosti u školama, sveučilištima i centrima za mlade te će moći provesti vlastiti projekt.

Projekt počinje u rujnu 2017. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (na engleskom ili španjolskom jeziku) na , a najkasnije do 18.12.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .