Sportovi u Galiciji

Club San Francisco Teo Los Tilos  iz Španjolske  traži volontere/ke koji bi se uključili u sportske aktivnosti poput juda, karatea, šaha i američkog nogometa. Organizirali bi sportska događanja i radili sa svim dobnim skupinama. Iskustvo u navedenim sportovima je poželjno, no ne i obavezno.

Projekt počinje 1.9.2016. i traje do 31.8.2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije ispune prijavnicu i pošalju na (potrebno je kontaktirati i Udrugu Pariter, jer jedan dio prijavnice ispunjava organizacija pošiljatelj), a najkasnije do 16.1.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.