Ruralno iskustvo na jugu Španjolske

Grupo de Desarrollo Rural Valle del Guadalhorce iz mjesta Cerralba nedaleko od Malage, traži  volontere/ke koji/e vole raditi s djecom i mladima te imaju interes ili iskustvo na području vrtlarenja, kuhanja, okoliša i neformalne edukacije. Volonteri/ke će sudjelovati na radionicama organskog uzgoja i kuhanja sa sezonskim proizvodima, pomagat će u kultiviranju i ostalim poslovima vezanim za sadnju, itd.

Projekt počinje u svibnju 2017. i traje do veljače 2018.

Više o projektu i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV, ispunjenu prijavnicu i motivacijsko pismo ISKLJUČIVO na a najkasnije do 30.3.2017.  Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .