Rumunjska organizacija traži volontera/ku iz Hrvatske

Organizacija A.C.T.O.R.- iz Rumunjske traži 8 EVS volontera/ki iz Španjolske, Finske, Irske, Italije, Latvije, Estonije i Hrvatske! Projekt počinje 1.07.2015 te traje godinu dana.

Dodatne informacija o projektu možete pronaći na: http://goo.gl/hCxyV6.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju ispunjen obrazac (dostupan na: application-file-vitamin-t), svoj CV i motivacijsko pismo na  i na , a najkasnije do 15.4.2015.

Dio upitnika mora ispuniti i naša organizacija pa ukoliko se odlučite prijaviti na projekt, prvo se putem e-maila ili telefona javite nama.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte ili na broj 095/393-5611.