Rad s mladima u volonterskom centru

Volonterski centar Kielce iz Poljske traži motivirane volontere/ke! Volonteri/ke se mogu pridružiti njihovom timu kroz EVS projekt. Glavne aktivnosti odnosit će se na volontiranje u vrtićima, školama i centrima za mlade. Neki od poslova su priprema i držanje radionica, putovanje regijom i kontaktakt sa stanovnicima manjih mjesta, promoviranje volonterstva, sudjelovanje na međunarodnim događajima,…

Projekt počine u rujnu i traje 11 mjeseci.

Info pack možete naći ovdje.

Prijave su otvorene!  Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (oboje na engleskom jeziku) na .

________________________________________________________________________________________________

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno. Volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.