Rad s mladima u Malagi

Asociación Juvenil Intercambia iz Malage (Španjolska) poziva volontere/ke koji/e želi sudjelovati u projektima za mlade ljude da se priključe njihovom timu. Moći ćeš se uključiti u promociju interkulturnog učenja i participacije, kampanje za promociju volonterstva, radionice, edukacije, seminare, Eurodesk i drugo.

Organizacija je usmjerena na rad s mladima te promovira inicijative, pruža informacije i alate potrebne za aktivno djelovanje. Aktivnosti koje organiziraju temelje se na interkulturnom učenju kroz neformalnu edukaciju kako bi potakli participaciju mladih.

Projekt počinje u travnju 2018. i traje 9 mjeseci.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije ispune prijavnicu (za podatke o sending organizaciji možete se obratiti na ) i prilože CV i motivacijsko pismo (oboje na engleskom ili španjolskom jeziku).


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .