Rad s mladima u Francuskoj

MISSION LOCALE DE LA CREUSE iz Guereta  (Francuska) traži kreativne volontere/ke koji/e vole raditi s mladima i imaju interese na području politike za mlade. Volonteri/ke moraju imati vozačku dozvolu. Organizacija pomaže mladim ljudima (16-25 god.) iz upravne jedinice Creuse – koji su geografski i društveno izolirani – u profesionalnoj i društvenoj integraciji.

Projekt počinje u siječnju 2017. i traje do prosinca 2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (prateći zadane smjernice) na ,  a najkasnije do 31.7.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.