Rad s mladima u Bratislavi

Inex Slovakia iz Bratislave organizacija je koja nudi sadržaje za mlade. Volonteri/ke će sudjelovati u raznim aktivnostima organizacije: čajanke, treninzi za volontere/ke, vođenje ljetnog kampa, organizacija društvenih događaja, promocija volonterstva i EVS-a, administrativni posao…

Projekt počinje u veljači 2018. i traje do prosinca 2018.

Više informacija o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije ispune prijavnicu i pošalju CV na , a najkasnije do 26.3.2017.  Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .