Priključi se timu Bear Sanctuary

Bear sanctuary iz Prištine (Kosovo), koji je dio organizacije Four Paw International Vienna poziva volontere/ke da se pridruže njihovom timu. Tim Bear sanctuary brine o 19 spašenih medvjeda iz zatočeništva. Dnevna rutina tima uključuje pripremu hrane i praćenje ponašanja medvjeda.  Osim toga, moći će komunicirati s posjetiteljima/cama utočišta (događaji, radionice, edukativne aktivnosti sa studentima/cama, itd.).

Projekt počinje  1.5.2018. i traje do 31.10.2018.

Više informacija o projektu pronađi ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo (oboje na engleskom jeziku) sa podatcima sending organizacije (ime i kontakt) na  , a najkasnije do 31.1.2018. Kod prijave e-mailom potrebno je dodati adresu udruge PaRiter () u CC. 


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .