Nezavisno novinarstvo u Moldaviji

Nezavisni novinarski centar iz Kišinjeva traži motivirane i kreativne volontere/ke s interesima na polju novinarstva koji/e bi bili/e uključeni/e u različite aktivnosti centra poput pisanja, pripreme materijala za radionice, moderiranja, održavanja web stranice i sl.

Projekt počinje 1.1.2017. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo sa traženim podatcima na , a najkasnije do 26.9.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.