Naziv igre – Inkluzija

 Association of inclusive culture (Ljubljana, Slovenia) traži volontere/ke za EVS projekt ‘The name of the game: inclusion’.  Volonteri/ke će pomagati u organizaciji različitih projekata za djecu i mlade s posebnim potrebama. Aktivnosti će primjerice uključivati umjetnost, sport, edukaciju. Također će asistirati u organizaciji međunarodnih evenata “Play with me”.

Projekt počinje  u rujnu 2016. i traje 10  mjeseci.

Više informacija o projektu možete naći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na .


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.