Muzej u Amsterdamu traži volontere/ke

Anne Frank House iz Amsterdama upravlja muzejom koji je fokusiran na priču Anne Frank i njezin povijesni kontekst. Muzej ima i putujuće izložbe kroz 40 zemalja. Volonteri/ke će voditi posjetitelje kroz izložbu i pomagati u organizaciji edukacijskih aktivnosti (treninzi, seminari za mlade) u Kući i na drugim lokacijama.

Projekt počinje u siječnju 2018. i traje 12 mjeseci.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na  , a najkasnije do 1.7.2017.  Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .