Mladi za okoliš u Pragu

Međunarodna mreža YOUTH AND ENVIRONMENT EUROPE iz Češke traži volontere/ke za sudjelovanje na EVS projektu “Youth for the Environment 2017”. Volonteri/ke će raditi na ekološkoj farmi Toulcuv Dvur u Pragu, a poslovi će uključivati organizaciju kampanja, izradu publikacija i projekata, održavanje web stranice,  provođenje  radionica i dr. Volonteri/ke će također će moći provesti vlastiti projekt.

Projekt počinje 1.9.2017. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje. Prije prijave, pročitajte detaljan opis projekta.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo (max. 250 riječi) na i ispune prijavnicu, a najkasnije do 20.11.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.