Kulturni centar u srcu Alpi

Kulturlabor Stromboli iz  grada  Hall in Tirol (Austria) traži volontere/ke koje zanima umjetnost, kultura, društveni mediji i fotografija. Organizacija kombinira različite umjetnosti i stilove, a organizira događaje kao što su koncerti, kabareti, kazališne predstave, čitanja, izložbe, program za djecu, zabave i dr. Zadaci za volontere: Pomoć u organizaciji događaja i vođenja aktivnosti za djecu,  fotografiranje i snimanje aktivnosti, rad na društvenim mrežama i drugim web platformama…

Innovating and trying new ideas is the motto of the organisation, enabling endless possibilities and new cultural adventures.

Projekt počinje 10.10.2017.  i traje do 10.7.2018.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 20.2.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .