Kulturni centar u Norveškoj traži volontere/ke

Kulturni centar Hurtigrutens Hus iz mjesta Stokmarknes u Norveškoj okuplja različite generacije (djecu, mlade, starije osobe), a sadrži sveučilište, kulturnu školu za djecu, muzej, kino i koncertnu dvoranu. Volonteri/ke će raditi poslove sukladno sa svojim interesima (kulturna ponuda centra ili administrativni posao).

Projekt počinje u kolovozu 2017.  i traje godinu dana.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na ,  a najkasnije do 1.72017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .