Kreativan rad s djecom u Belgiji

L’Enfance de l’Art iz grada Tournai (Belgija) je organizacija koja djeluje s ciljem pružanja pomoći roditeljima kako bi se uključili u proces edukacije vlastite djece. Moguće je raditi s djecom (0-3 god. ili 3-6 god.) kroz aktivnosti kao što su crtanje, slikanje, pričanje priča, pečenje kolača i kruha, igre na otvorenom, rukotvorine, šetnje šumom…

Projekt počinje u kolovozu 2017.  i traje do srpnja 2018.

Više informacija o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na a najkasnije do 12.3.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .