Island u očima putnika

Hostelling International (HI) Iceland  iz Reykjavika traži volontere/ke za projekt „Life at the hostels“. Cilj projekta je širiti ekološki osviješteno ponašanje putem fotografija, videa i svjedočanstva putnika. Motivirani/a volonter/ka imati će priliku za osobni i profesionalni razvoj u području fotografije i videa kroz različite poslove: intervjuiranje putnika,  fotografiranje, snimanje, organizaciju događaja u hostelima (koncerti, paneli, radionice), putovanja Islandom i sl. Projekt počinje 1.10.2016. i traje do 30.10.2017.

Dodatne informacije o projektu i načinu prijave možete pronaći ovdje.

Rok prijave je 10.4.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.