Francuske organizacije traže EVS volontere. Rok prijave 15. ožujak!

  • Foyer La Baraudelle traži dva volontera za volontiranje u centru za pomoć odraslim osobama s invaliditetom. Volontiranje će se odvijati u razdoblju od rujna 2015. godine do lipnja 2016.
  • Specialized House Marc Toussaint također traži dva volontera za volontiranje u centru za pomoć odraslim osobama s invaliditetom. Volontiranje će se odvijati u razdoblju od rujna 2015. godine do lipnja 2016.
  • CRIJ Champagne-Ardenne traži volontere za rad u Informacijskom Centru za mlade Champagne-Ardenne. Volontiranje će se odvijati između rujna 2015. i kolovoza 2016.

 

Rok za prijavu je 15. ožujak 2015. Prijavnicu treba, skupa sa svim potrebnim dokumentima, poslati na .

Više informacija o organizacijama i projektima na: CRIJ-CA-call-of-EVS-applications

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).
Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Za pomoć i pitanja možete nam se obratiti na ili na broj mobitela: 095/3935-611.