EVS – Zaštita smeđih medvjeda

VIER PFOTEN iz Prištine traži volontere/ke za rad na projektu Care for Brown Bears. Poslovi će primjerice uključivati pripremu hrane za medvjede, vođenje posjetitelja, organizaciju događaja i slično.

Projekt počinje 1.1.2017. i traje do 31.8.2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani/e volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo s podatcima organizacije pošiljateljice (Udruga PaRiter) na , a najkasnije do 10.4.2016.


 

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.