EVS u Walesu

UNA Exchange iz Walesa (UK) traži volontere/ke za dva projekta. Za prvi projekt u Cardiffu u udruzi Youth Cymru, koja radi s maldim ljudima, potrebna je jedna osoba. Drugi projekt bazira se  na održivom uzgoju hrane u zajednici Caerhys Organic Community Agriculture (COCA)  u blizini St. Davidsa i potrebne su dvije osobe.

Oba projekta počinju u veljači 2016. i traju 10 mjeseci.

Dodatne informacije o projektima i prijavnice možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV, UNA prijavnicu i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 14.9.2015.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.