EVS u Waldorfskom vrtiću iz Španjolske

La Casa del Baobab je vrtić u gradu Torrelodonesa (smješten nedaleko od Madrida) koji koristi waldorfsku pedagogiju, a brine se za djecu od 0 do 6 god.  Traže se strpljive, odgovorne,  otvorene i kreativne osobe koje će svakodnevno pomagati osoblju u radu s djecom, izradi igračaka i drugih rukotvorina od prirodnih materijala, brinut će se za vrt i dr. Također bi trebali imati želju za učenje španjolskog jezika.

Projekt počinje u rujnu 2017.  i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 27.1.2017.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .