EVS u šumskom vrtiću

Šiška je organizacija iz grada Brno (Češka) koja vodi šumski vrtić  te podupire život u zajednici i edukaciju o okolišu. Volontere/ke će pomagati osoblju u aktivnostima za djecu (izleti u prirodu, glazba, umjetnost, sport, rukotvorine, ljetni kamp…). Volonteri/ke će moći organizirati vlastite aktivnosti za djecu.

Projekt počinje u listopad 2017. i traje godinu dana.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo (prema uputama) na , a najkasnije do 25.4.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .