EVS u rekreacijskom centru Liška

Liška – centre of leisure time iz Češke (Bílovice nad Svitavou) traži volontere/ke čiji bi glavni zadatci bili suradnja na kraćim eventima i događajima (izložbe, filmski festivali), razvijanje vlastitih ideja za različite aktivnosti, asistiranje u izvannastavnom klubu za djecu,.. Volonteri/ke će, ukoliko žele, imat priliku sudjelovati na različitim radionicama (joga, keramika, cirkus).

Projekt počinje u listopadu 2016.  i traje do kraja prosinca 2016.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV, motivacijsko pismo i odgovore na pitanja na ,  a najkasnije do 19.6.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.