EVS u psihijatrijskom centru

Centro Sociosanitario de Plasencia iz grada Plasencia (Španjolska) traži volontere/ke koji bi radili u psihijatrijskom centru s ljudima koji imaju  mentalne poremećaje i poteškoće te organizirali aktivnosti prema njihovim interesima i željama. Potrebna je želja za rad s osobama s mentalnim poremećajima.

Projekt počinje u siječnju 2016. i traje devet mjeseci.

Dodatne informacije o centru možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i popratno pismo na e-mail , a kao naslov neka navedu  “CENTRO SOCIOSANITARIO CON EUROPA”.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.