EVS u Moldaviji

Međunarodna organizacija za migraciju u Kišinjevu traži volontere/ke koji/e će se uključiti u aktivnosti organizacije. To su primjerice logističke  koordinacije projekata, pomoć u istraživačkim projektima, prijevodi, administracija web stranica te vođenje konkretnih projekata u skladu sa vlastitim vještinama.

Projekt počinje u travnju 2016.  i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na   (ADVIT Moldova), a najkasnije do 8.1.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.