EVS u Krakowu!

Udruga Strim iz Krakowa (Poljska) poziva volontere/ke da se uključe u EVS projekt u lokalnom vrtiću. Volonteri/ke će promovirati svoju kulturu i jezik, raditi s djecom, pomagati u svakodnevnim aktivnostima, organizirati igre, pričanje priča i ostale događaje.

Projekt počinje 1.10.2017. i traje 9 mjeseci.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo (oboje na engleskom jeziku) na s naslovom “Prijava EVS Strim”. 

Više o projektu na engleskom jeziku:


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .