EVS u Krakowu za sve koji vole umjetnost

Kulturni centar Dworek Białoprądnicki iz Krakova traži volontere/ke  koji će imati priliku razviti svoje kulturne i umjetničke vještine kroz glazbu i vizualne umjetnosti. Projekt počinje u listopadu 2015. i završava u srpnju 2016.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Rok za prijave je produžen, stoga zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i ispunjenu EVS prijavnicu na , a najkasnije do 24.7.2015.

 EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.