EVS u Innsbrucku

Die Bäckerei – Kulturbackstube iz Austrije  traži volontera/ku  koji/a ima iskustvo i interese na području umjetnosti i kulture, koji/a želi učiti o fotografiji i kompjuterskim programima te želi otkriti svoje vještine kroz rad u kulturi.

Projekt počinje u svibnju 2016.  i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i prijavnicu (tko želi može poslati i kreativni uradak kako bi dodatno pokazao/la svoju motivaciju) na , a najkasnije do 11.1.2016. 

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima su pokriveni troškovi troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.