EVS u glazbenoj školi

Conservatoire de musique iz Francuske  traži volontere/ke koji/e bi sudjelovali/e u tehničkoj organizaciji koncerata, fotografiranju, održavanju društvene mreže, glazbenim radionicama te će imat priliku razviti vlastite inicijative.

Projekt počinje 6.9.2016. i traje do 6.7.2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo i ostale tražene informacije na  , a najkasnije do 17.3.2016.

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.