EVS u francuskoj kinoteci

Organizacija Cinémémoire iz Francuske (Marseille), koja se bavi zaštitom i promocijom audiovizualnog nasljeđa, traži volontere/ke sa znanjem engleskog i francuskog jezika. Poslovi uključuju  organizaciju europskih projekata koji umrežavaju europske kinoteke, asistiranje u organizaciji pedagoških radionica i projekata, indeksaciju audiovizualne arhive i dr.

Projekt počinje 1.3.2017.  i traje do 28.2.2018.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV sa slikom i motivacijsko pismo  na francuskom jeziku  na ,  a najkasnije do 15.7.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.