EVS sportske aktivnosti u dječjem vrtiću

Sport, pokret i zdrav način života temelji su dječjeg vrtića Wasserläufer iz Potsdama (Njemačka). Traže se volonteri/ke za sudjelovanje u pedagoškom programu orijentiranom na kretanje i zdravlje, a poslovi će uključivati: Praćenje djece  (1-5 god.) u njihovim dnevnim aktivnostima, pomoć u organizaciji aktivnosti, tematskih radionica,  događaja te vođenje vježbi kretanja na zabavan način uz prisutnost pedagoga. Također će biti moguće provesti vlastiti projekt.

Projekt počinje u srpnju 2017. i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 3.1.2017.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .