EVS na zelenom otoku

Good Energies Alliance Ireland iz Irske  koja promovira obnovljive izvore energije i ekološki održiv razvoj, traži volontere/ke koji/e će se uključiti u različite aktivnosti udruge – ekološke kampanje, političko lobiranje, publiciranje, istraživanja, upravljanje web stranicom i društvenim mrežama. Volonteri/ke će boraviti u prekrasnom ruralnom mjestu Ballinaglera.

Projekt počinje u siječnju 2017.  i traje godinu dana.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV motivacijsko pismo na , a najkasnije do 21.9.2016.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.