EVS na otoku Skiathos

Udruga Joyce ‘n’ Fun sa otoka Skiathos (Grčka) traži volontere/ke za pripremu veganskih jela i vođenja radionica na tu temu, a osim kuhanja pripremati će ostale radionice za djecu i odrasle. Prethodno iskustvo nije potrebno. Znanje francuskog je poželjno, no ne i presudno za sudjelovanje.

Projekt počinje u svibnju 2017.   i traje pet mjeseci.

Udruga također nudi mogućnosti volontiranja na projektima koji traju 12 mjeseci.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo na (u naslovu napisati „EVS at Joyce’n’ Fun“ te svoje  ime i prezime). Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC. 


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .