EVS na Mallorci

Organizacija LLeure Actiu iz mjesta Pollença  (Mallorca, Španjolska) nudi različite aktivnosti za mlade kako bi se upotpunilo njihovo slobodno vrijeme. Traže se volonteri/ke koji/e vole raditi s djecom i mladima, podržavaju timski rad, žele sudjelovati u aktivnostima organizacije te mogu duže vrijeme boraviti u mjestu koje je mirnije po zimi, a živo tijekom ljeta radi turističke atmosfere.

Projekt počinje 1.10.2017.  i traje godinu dana.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na , a najkasnije do 31.08.2017. Kod slanja prijave e-mailom potrebno je udrugu PaRiter () staviti u CC.


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .