EVS na jugu Katalonije

Obre’t’ebre traži volontera/ku sa osnovnim znanjem španjolskog jezika za sudjelovanje na projektu u gradu Tortosa na jugu Katalonije. Volonter/ka će sudjelovati u radu 4 partnerskih organizacija na potpori izvedbe aktivnosti (pomoć pri učenju djeci slabijeg imovinskog stanja, osmišljavanje zabavnih sadržaja za starije, promocija i organizacija aktivnosti međunarodne razmjene…).

Projekt počinje 7.1.2017 i završava 7.8.2017.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju CV i motivacijsko pismo na španjolskom jeziku na [email protected]com, a najkasnije do 5.9.2016.

Dodatne informacije o projektu i načinu prijave možete pronaći ispod. [pdf-embedder url=”https://pariter.hr/wp-content/uploads/2016/08/EVSplace_obretebre.pdf” title=”ovdje”]

EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte  ili na broj 095/393-5611.