EVS – Digitalno osnaživanje žena

Go Digit All iz Nottinghama (UK) traži motivirane volonterke s interesom za ICT tehnologije i pružanje podrške ženama.  Cilj projekta je pružiti podršku mladim ženama koje zanima ICT tehnologija da sudjeluju u različitim Erasmus+ aktivnostima,  podići svijest među ženama svih dobnih skupina o prednostima digitalnih vještina te im omogućiti pristup i alate.

Projekt počinje u travnju 2017.

Dodatne informacije o projektu možete pronaći ovdje.

Zainteresirani volonteri/ke neka što prije pošalju svoj CV i motivacijsko pismo sa Skype imenom na . U prijavi je potrebno navesti i kontakt podatke sending organizacije (Udruga PaRiter).


EVS – Europska Volonterska Služba (European Voluntary Service) dio je programa Erasmus+ koji omogućuje mladima u dobi od 18 do 30 godina da volontiraju u stranoj državi na kratkoročnom (do 2 mjeseca) ili dugoročnom projektu (do najviše 12 mjeseci).

Sudjelovanje u EVS-u je besplatno, a volonterima/kama su pokriveni troškovi puta, smještaja, hrane, zdravstvenog osiguranja, izdavanja vize itd. Osim toga, volonter/ka dobiva i mjesečni džeparac te besplatni tečaj jezika.

Udruga PaRiter akreditirana je za slanje volontera iz Hrvatske na EVS projekte u inozemstvo. Za više informacija javi nam se na adresu e-pošte .